Don't Worry Be Happy

Oh no, it's already June. Cepat betul eh masa berjalan sekarang, even a day pun aku rasa sangat cepat! Balik keje pengsan tau aje dah esok pagi hahaha.

Selasa baru ni aku puasa. Tapi puasa ganti tu tak menjadi sebenarnya sebab berbuka sebelum waktu sila salahkan kawan-kawan di opis. Diorang kata mana ada orang start puasa hari Selasa dan dan ajak breakfast. Disebabkan hati aku tak berapa nak kental tambah pulak partner yang puasa tu lemah sangat pujuk rayu maka aku pun terikut sekali. Reminder from my mom just now, bila nak ganti puasa dah tak lama nak puasa?! Hahaha minggu depan puasa straight! Sebenarnya program diet tergugat jugak dari last week ni gua rasa nak hangin ni..!!

Waiting for the weekend. Ada kerja penting mesti dibuat segera. Hopefully we manage to have it done before end of this month. Other than that, we've plan to go to the Promosi Kerja Kahwin at Kompleks Kraf KL. Huwaaa sebenarnya penat jugak but it's okay hehehe 'jangan mengomel' is the new tagline.

1 comments:

Anonymous said...

ganti poce wajib xleh batalkan rasanya....