My Sunday

Hi peeps! What's your weekend activity? Hehe kalau saya tak balik rumah, normally my Sunday will be my sleepy day hahaha tidur je keje pemalas betul. Today we had our lunch at Gulam Rasul, yang sebok nak makan kat sini adalah hero kecik tu. Tekak macam orang tua hahaha nak makan nasi beriani la, all his favourite menu I would say bukan selera bebudak macam aku dulu la haha.



Nice la the food here. I had half of the nasi beriani, plus with ayam goreng, daging masak rendang, kari and begedil (eh tetiba masuk begedil eheem nak masuk geng orang sana dah ni) hehe. Believe me that this boy had a full portion of the nasi beriani, aku ingat dia tak larat nak habiskan tapi....... perut dia lagi besar dari aku hahaha ada anak jin dok dalam tu. But yet budak ni kurus walaupun makan banyak oh jealous!


Nothing much we did today. Balik rumah buat aktiviti bergolek sampailah tertido. Hehe sometimes I would much prefer to stay at home and just sleep especially time panas macam ni pening kepala kalau dok kat luar... Still in Perak, outstation for tomorrow and Tuesday gonna take one day leave.

0 comments: