Apa Sudah Jadi Yoo??

Trying to send this post to my blog! What happened dari semalam blogger tak boleh bukak? Got error and some more i had write a post about makan-makan session yesterday but once nak click publish keluar la mak nenek error ni. Haahaha macam sewel kejap tak boleh nak menceceh dalam blog caiiitttt!

Besides that, facebook pun ada banyak spam pejadah korang ni main spam ni lempang nak? Menyemak aje, plus today langsung tak boleh nak sign in lantak kaulah as i'm not that addicted to FB sangat, dulu yer lah sebab obsessed bercucuk tanam dan memasak di cafe hahaha!!

Today is Friday.. Heehe so what? So tomorrow is weekend laa for all the tiring day of working during the weekdays off course la weekend adalah hari yang dinanti. Rumah dah macam kapal pecah remember i told that after working hours je langsung badan flat. So planning to clean up the whole house, belum lagi nak buat laundry hehe cakap macam banyak je kan.

Saya tengah tension jugak ni. If you people wanna advertise something, and someone sms'ing you to ask about what you have advertise boleh tak kau reply kalau tak baik tak payah iklan, setuuuupiiiiddddd dong!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: