Hip Hip Horeeyy

Busy weeks! Just completing my 2 days of event management course. Tomorrow finally i can be at the office dok diam-diam buat kerja yang tertangguh haaaa next week on Monday going to Seremban for another seminar hahaha penatnya.

Hahaa i just completed episode 1 for Angry Birds you olsss! Ahkak bangga sebab berjaya main secara jujur tanpa download cheats untuk unlocked all the levels hahaha horeeyyy!! Trying so hard this week for that, tapi tengah malam la aku layan sebab balik kerja terus pengsan kesian betul dengan diri sendiri sekarang ni.

Esok after kerja going back to Kampar! Saturday again kena mengadap my Orthopaedic hoooo malasnya la. Lepas ni aku taknak dah letak hope tinggi sangat untuk baik. Hmmm he's going to Kenyir tomorrow early in the morning. Tak habislah dengan reunion dah sampai aku rasa orang yang sama tu jugaklah yang dok nak mengadap buat reunion macamkan diorang dah lama lost contact masing-masing dok jauh la gayanya padahal niat sebenar gedikss nak makan angin. Haaaah aku malas komen banyak part ni, i have very less word on this so be it.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comments:

win@momyShaneQeisha said...

congrates aieda, makin bz ya.all the best 2 u dik :)