They're Just My Best Teacher Ever



Hahaha outing day to Aquaria KLCC! Finally we're here. Selalu plan tu memang ada nak pegi tapi disebabkan oleh banyak aktiviti menyoping yang lebih challenging hehehe. Yesterday he came just to bring me to the wedding expo kat KLCC tu tapi langsung tak memenuhi expectation saya sebab mostly kat situ I would say bukan untuk malay wedding package! Kalau nak kawin ala-ala omputih bolehlah. Hahaha lepas tu terus kami bagi signal masuk Aquaria oh macam excited nak tengok ikan hahaha!!

Oh happy teacher's day to abah and ma! They are just the best teacher for me! Hehe hari ni sure banyak present kat rumah, dulu sayalah yang selalu tolong bukak hadiah hehehe. Ada yang tanya kenapa saya tak ikut jadi cikgu jugak, hmmmm i would say i'm not that tough dealing with students and the workload. Need a lot of patient. But anyway i'm just proud of them. Also happy teacher's day to all my teachers!

I'm not feeling well today! Maybe the pressure is flying so high and the headache just so real. Can't focused on my work, buat kejap stop sebab kepala rasa melayang-layang. Oh please go away, i feel damn weak!!

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

wah, ibu ayah sama2 cikgu ya aieda.

aieda said...

hehe ha'ah, diorang dulu belajar sekali jugak... :)