From Japan With Love

Thank you to FMIL. Ingat jugak kat saya masa holiday kat Jepun. I like this cute little bag. Colour merah lagi youu! Yesterday he passed this present to me, hehe my delivery boy kihkih. Dinner at Uncle Kenny hahaha gila tak hingat makan, semenjak dua menjak ni aku rasa macam perut ni open aje nak baham semua benda. Tapi yang tak bestnya kena beringat-ingat hihihi kalaulah boleh makan semua benda tanpa menghasilkan lemak di badan alangkah indahnya hidup...
Since last week, noticed that my body feel so weak. Malam tidur tak ingat, no mimpi-mimpi at all sedar aje dah pagi you!! Hahaha tau aje leher rasa tergeliat oh lasak gila tidur. Bangun pagi ngantuk jugak, to make it clear takde motivasi pun nak datang kerja! By the way, perasan tak minggu ni panas gila? Rasa serba tak kena, inilah yang boleh mengundang demam. Kat office macam igloo bila balik macam dok dalam microwave.
Just thinking of how bored I'm going to be this weekend. He's not coming to KL and I'm not going back to Perak so what I've planned to do is just browsing and surfing fashion untuk baju nikah nanti. Plus had bought magazinessss banyak okeh untuk membantu saya buat pilihan. Huaaaah tak boleh blah la sebab kena spend untuk beli magazine yang tak pernah saya beli dan baca sebelum ni.

3 comments:

iza_hafizah said...

nanti magazine tu jgn buang simpan la tuk aku then time aku nk preoare kawin ko hadiahkan kat aku...hehhehe

aieda said...

yaaaa boleh bolehhh. FOC aku bagi tau..

aieda said...

haha sure! siap aku tolong design lagi nak?