Feverooo

Wooww it's a come back after two days being flat at home because of fever. Thank God i am still alive. Hopefully demam kebah terus.

Seriously lain macam betul demam kali ni. Sehari pengsan tak bangun, sangat panas badan mata langsung off. Sehari lagi mata terus tak boleh tidur sebab panas sangat sampai bantal pun rasa bahang. Today i took my bath more than 6 times, can't stand loo. Bila dah petang realized that i am so hungry but yet saya tak ada selera sedihnya rasa perut bunyik!!

Rasa macam nak lari pegi over the sea tak tahan panas kat sini hahaha. Itu baru panas doniaa yer! Now before going off to bed also still have to take a bath waaah rasa macam nak mandi ais you!!

0 comments: