Wahhhh Gila Tudung La Pulak!!

Waahh kemain perangai sekarang gila shopping tudung. Panjang aje akal nak pegi berfoya-foya menabur duit haaaa tapi cuak gak aku takut la terover spend kang sape nak menjawab. Weekend baru ni dah sambar sehelai, tudung kain denim tu. Sejak aku beli dua helai sebelum ni, jadi makin berkenan pulak dengan kain dia. Mungkin nampak panas tapi seriously not at all in fact aku rasa lagi selesa pakai sejuk pun sejuk. Tadi sambar sehelai pulak, sebenarnya takde la nawaitu nak beli tapi dan dan dah terpegang pastu tersarung la pulak nampak in dengan baju kurung ahkak hahahaha!! Itupun nasib control nafsu membeli tadi, kalau tak mahu berhelai-helai aku sambar. Hahaha itupun kebanyakan tudung aku beli sesuai for casual wear je, rasanya nak pegi ofis pakai tak seswaiii okeeehhh... Ini kalau menteri kewangan aku tahu ni mahu tadah telinga tiga hari tiga malam ni hahahaha!
Cuti sekolah nanti, kitorang nak pegi beli barang-barang kenduri. Oh menantu kesayangan diorang tu tetap dijemput sama, hahaha nyampah gak aku tak agak-agak sayangnya. Sampai hari tu masa birthday dia lupa bagitau abah haaaaa kena pot pet pot pet la, eh aku jugak salah... Hahaha ni esok tahu la ada je benda dua beranak tu nak borak ngutuk aku, takpun nak tarbiyah kan aku siap aje laa.
Oh semenjak dua menjak ni ada aje projek makan yang nak gagalkan plan diet saya! Malam ni dinner dengan encey fiance and her sister, haaaa makan lagi... Hahaha whether ada orang yang gagalkan aku or diri sendiri yang menggagalkan diet... Ingat next week nak puasa the whole week, biar lemah longlai lemak tepu dalam badan padan muka!

0 comments: