Sunday, January 16, 2011

Happy Weekend!

Posted by nurulaieda at Sunday, January 16, 2011


Hello peeps! Happy weekend....

Buat apa weekend ni? Mesti sibuk jalan-jalan kan... Not for me this weekend sebab tak ada siapa nak bawak ehem ehem orang itu sibuk berjalan!


Weekend ni penuh dengan acara bergolek-golek, berehat-rehat dan tidur... Sabtu aje saya lepak kat office untuk settle kan kerja-kerja yang termampu. Best jugak sekali sekala weekend macam ni... Full of rest, lepak-lepak, masak-masak dan yang paling penting dok sendiri tanpa gangguan-gangguan orang-orang yang tak best! Hehehe masak simple aje pun, tak kuasa pulak rasanya nak telan sorang-sorang aku nak hidang ayam golek hahaha.


Syok abis melepak tengok movie macam ni, melekat aje mata depan laptop! Habis satu movie aku tidur, bangun makan pastu sambung balik hahahaha bahagia! So DVD semua tu kat atas adalah ehsan jiran sebelah rumah merangkap best friend saya dan jugak DVD dari kawan saya pinjam kat office Sabtu hari tu... Dengan ucapan 'usop, DVD kau bagi kat aku ni tak buleh tengok laaaa! Semua tersekat-sekat! Ceeerrr citer ceeeerrr citer kenapa jadi ghope ini...??!!

1 comments on "Happy Weekend!"

win@momyShaneQeisha on 18 January 2011 at 22:52 said...

bestnya weekend camni kan.mmg betul full of rest

 

everyone deserves a second chance Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting