Oh Sakit Perut!

Hello...

Sorry laa agak lama macam tak berdisiplin updating my blog nowadays hehee tak berkesempatan aje. Hari ni baru ingat nak pergi office kejap, tapi alahai start dari subuh dah kena cirit-birit... Angkara makanan apa laa yang buat onar ni. Tapi kalau nak ikut dari Jumaat sampai la hari ni makanan aku adalah masakan sendiri, opppsss tak mungkin la sebab masakan aku no no no! Sebenarnya gua dah lesu ni ulang-alik toilet lapar pulak tuu... Tengok pulak Jalan-Jalan Cari Makan ni, terliur aku ceeehh! Penat ke toilet satu hal, sape tah belakang rumah gua ni tengah menebas semak kot yang aku dok ingat cik tikus. Jenguk-jenguk dari depan macam main aci nyorok haiih tak tenang hati dengan perut!


Eh korang rasa tak, bulan Januari ni macam gila lama nak habis... Nak kata aku counting days for any event tak ada la pulak dalam masa terdekat ni tapi pehal lama sangat ni. Macam dah penat pulak pejam celik pejam celik tapi eh kat situ la jugak... Kalau tahun lepas tu macam laju je masa sampai rasa nak stop kan kejap!


Geram jugak tahun ni seketul calendar pun aku tak ada lagi. Jangan kata calendar canggih ke, calendar kuda tu pun haram tak ada... Ape pasal semua orang kedekut calendar ni, dulu beli la kapur kasut (macam la sekarang kau beli kapur kasut kan!) pun buleh dapat siap cakap
eh taknak saya dah banyak sangat calendar! Sekarang jangan harap, gua rasa mau merayu pun ada mintak calendar punyalah desperate.. Ini harap yang dalam organizer aje itupun kecik coet pejadahnya! Gua nekad, bulan Februari tak ada lagi gua beli kertas mahjong 12 keping buat calendar sendiri tampal keliling dinding rumah. Aku ada calendar besoo, kau ada??


Saya mahu calendar, saya mahu calendar!!

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

cian aieda, makan la ubat ya.@ minum teh pekat kurang manis.
*if dekat,akak akan bg aieda kalendar bsn.my hubby keja situ, so dia la supply kalendar utk saya dan rakan2..:)

aieda said...

kak win:
bestnya kalau boleh dapat calendar tuu... sampai ari ni saya x dpt lg..