Terima kasih!



Kalau orang itu rasa bertanggungjawab menggeselkan kereta aku dengan jayanya, confirmed dia akan tinggalkan nota or contact number! Or else dia akan datang cari aku. But as expected, no one turn up... Okay aku kalau dia cakap sorry, aku akan maafkan sebab aku tau mana ada orang sengaja nak gesel kan?

Cukuplah kau datang jumpa aku, admit itu hasil ketidakcekapan kau drive... InsyaAllah aku akan ampunkan...


Tapi......................................


Bila kau buat bodoh macam ni tanpa menyerah diri, sorrylah memang dah berbakul sumpah seranah aku bekalkan untuk kau. Sorry eh, kau tak mintak maaf jadinya apa yang jadi itu aku tak akan maafkan... As simple as that, hati aku lagi terguris tengok bumper kereta dapat corak free macam itu...

4 comments:

win@momyShaneQeisha said...

aduih, teruk tu aida.msti marah sgt dgn calar tu.mmg dasar tak bertanggungjwb org tu. Walau aida tak nampak,Tuhan nampak apa yg dia buat.aida tak dpt cari org tu,di akhirat dia terima pdhnya.

aieda said...

betul tu kak win. tapi memang sakit hati betul laa.

Kuaci Tabur said...

Dah g kdai tye x?agak2 berape ringgit kene kalau saya org yg langgar kete tu?

aieda said...

Tak tanya pun kedai, malas nak betulkan. Oh siapa encik kuaci tabur ni ye?