Oooo Yeaaah!

Sorry for the late of update. Balik kerja dah penat, sampai rumah macam biasa once saya sudah landing golek-golek tengok tv terus layu... Hehehe lepas tu terus jadi kurang upaya nak update blog. Masa nak membaca sekarang pun ada sikit kurang haiih tak bagus ni!

Oh yaa, life selepas tak sakit gigi sangat membahagiakan. No more pain, dan tak ada lagi bangun di tengah malam menggagau cari painkiller. Oh bahagianya! Hmm sejak rumah jauh sikit ni aku rasa macam cepat sikit eh banyak aku bersiap pagi-pagi. Bangun time lebih kurang sama aje tapi entah macam mana boleh siap before 7 wahhh terror!
Hahaha lagi satu aku tak kuasa nak layan jalan jam dengan traffic light siput tu buat orang lambat aje. Belum kira nak gaduh dengan lori-lori durjana semua tu.

Peningkatan kerajinan ahkak adalah bab masak ye dik. Echewaah sebut masak tuu! Walaupun aku tak masak yang heavy tapi at least dah cuba merajinkan diri turun ke dapur. Sikit-sikit la nanti lama-lama dah terbiasa la hehe practice make perfect kan. Tak la bila dah kawin nanti shock semacam aje nak menguruskan rumah, nak masak bagai. Yeaa at least I have an effort laa untuk ke arah itu hehehe.
Oh saya perlu menghargai setiap detik bergelar single ini dengan sepenuhnya hehehe...

Okay la, good night...

2 comments:

iza_hafizah said...

hargailah dgn bercuti... jom ke hentian :P

aieda said...

wahh menarik tuuu...!!