My Weekend!

Saya dah tengok movie Khurafat.

I would say, okay laa... Sound effect
memang mantap, tapi jalan cerita dia agak kureng... Macam rasa sekejap aje, eh dah habis... Orang sebelah saya lagi la macam tak ada perasaan tengok wahahaa... Saya macam biasa, control okay control!

Went to Malaysia IT Fair after the movie. Saja cuci-cuci mata dan mana tau boleh sambar sekali external hard disc tapi macam kedekut pulak nak beli tadi... Maybe next time, maybe dapat free aje hehehe... Ramainya umat manusia lomas aku, tapi gagah jugak pusing dalam tu kasi puas hati. Hehehe at last bila keluar balik barang tak beli, flyers aje yang banyak dia borong hihihi...


orang ramai macam semut...


muka happy yang dihajat tercapai...

Mahunya tak happy... Dah lama orang ittuuu busy tak dapat bawak saya berjalan-jalan sedangkan aktiviti ini adalah hobi saya kan kan kan... Pagi ni awal-awal kami dah keluar sebab dia dah booking for the ticket so memang kena sampai awal la kan. Hari ni semua macam smooth aje hehehe mana tidak federal lengang, sampai kat Mid Valley parking berlambak lagi huuuhuu reti jugak orang KL ni dok rumah.

see i've told you...!!


Banana Royale - Baskin Robbins

Mamam eskrem tadi yummy... Dah la tengah hujan-hujan tu. Apapun, what a great weekend walaupun tak balik lewat malam macam selalu tapi saya sangat enjoy. Thank you for made up my day dear, muaaaaaaahhhhss!

0 comments: