Kak Limah oh Kak Limah!

Akhirnya dapat jugak tengok cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah Ahad lepas. Adoii yang hari Jumaat aku nak pegi tu, semua full... Makk aii frust gila masa tu sebab kami dok berkejar ke Alamanda nak cepat beli ticket huhu.

Ahad baru ni pun sampai MidValley dah lewat tengahari, parking toksah cakap laa ada orang tu siap dah amuk marah-marah pasal lebih sejam tak jumpa parking. Ada parking kitorang tunggu pun ada mamat kurang hajar amik buat muka sial aje. Mana tak orang tu mengamuk, aku pun marah gila tapi tak buleh nak join dia marah sekali... Kecut perut aku kot dia keluar kereta tumbuk orang tu tak ke naya? Fuhhhh selamat tak ada apa-apa kejadian tak diingini berlaku. Pelik aku hari tu nape temperature badan dia hangin aje, nak marah sapa ntah parking tak ada hahaha... :p

Tengok movie kak limah ni buat aku rasa nak guling-guling atas lantai kelakar gila! Cerrr citer, ceerrr citer hahahaha... Memang syiokk abis tambah pulak cakap bahasa perak pekat gila mau nya orang perak ni tak suka hahaha!

Okaay saya bagi 4 star!

0 comments: