Jom Ada Berani??


Khurafat.

Best ke eh movie ni..?? Ramai cakap scary habis, sapa tak berani jangan tengok...Oh macam biasa korang cakap la takut macam mana pun, kalau dah namanya aku... Aku nak tengok jugak! Bilanya nak pegi tengok cerita ni? Aku ada 2 sebab kenapa....



  1. Tak ada siapa nak bawak! Yer la semua orang busy... Aku punya nak tengok ni sampai rasa nak pergi sendiri aje, tapi malas pulak....
  2. Semua orang di sekeliling aku adalah orang yang sangat penakut! Dengan kata lain kawan-kawan pun aku tak buleh ajak hmmmm...

Eh satu tips eh, kalau lepas tengok cerita seram kan boleh tak jangan pikir sampai ke luar movie adoiii laaa...

2 comments:

iza_hafizah said...

SAPA kata kawan ko semua penakut???/ heheheh

aieda said...

haahahaaa maknanya adakah ko tergolong dalam mereka2 yg BERANI???