Nak Hamster??

^^ Itu hamster okay, bukan tikus!

My little boy baru bela hamster, sepasang...


Aku tengok mula-mula ada macam perasaan takut sebab spesies musuh ketat aku si tikus! Tapi bila tengok dia macam kecik cenonet pastu notty eh macam nak jugak laa having hamster as a pet...


So rasanya okay ke kalau bela ini hamster?? Agak-agak boleh ke aku manage diorang atau agak-agak menggelupur tak aku kalau tiba-tiba diorang terlepas dan sudah pastinya aku tetap akan menjerit!


Mr Bubu had say NO, hmmmm....


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

comel kan hamster...tapi saya suka tengok jer.
*tak berani pegang segala macam jenis binatang terutama yang berbulu.

aieda said...

hehehe itu la, me kucing pun takot ada hati nak bela hamster hehe..