Can't Hear Youuuu!

"Dengar takkkkkkkkkkkkkkkkk??"


Aku letak, padan muka! Dia jerit kat telinga aku sebab masa dia called pagi tadi, line tak clear menyebabkan both of us jadi pekak... Tapi aku lagi pekak bila dia jerit macam tu... Aku letak padan muka... Memang dia tak tahu aku letak, maybe dia ingat line putus! Tahu pun call balik, aku tadi dah sentap muncung dua tiga depa dah nekad taknak call semula... Sebab?? Pekak telinga aku okeh!
Lari position gegendang telinga ni...

Malam baru realize aku sentapss! Huuuh pujuk aku watpe, pujuk gegendang telinga aku yang berair ni tadi hahahaha... Menjawab tu tadi cakap dia menjerit kat handphone bukan kat telinga aku, biasa tuuuu! Okeh maaf diterima dengan galang gantinya Baskin-Robbins yummyyyy!

4 comments:

Kancilbiru said...

ha ah la...line 2 3 hari ni macam hampagas sikit...dah jadi macam tu kerap gak..naik menyampah pun ada...

aieda said...

kancilbiru
-dari sblm raya dh buat prangai dah line ni, last2 menyampah tak send pun msg raya huhuhu...

zurairi said...

sori...

aieda said...

baskin robbins x dpt lg, no sorry sorry lalalala...