Huummmphhh!


Tension aku hari ni.. Apa semua orang tak puas lagi berhari raya ke? Pergi cari tudung baru tadi tengok semua kedai kat situ tutup yer... Aku baru berangan nak pakai pergi kerja esok tapi frust ahkak! Kat situ je yang tudung sesuai dengan aku, dari color and anything laa...

Hari ni masih berjalan raya, hehe suasana raya dah kurang pasal kali ni i'm not wearing baju raya anymore... Tomorrow people will going back to work dan aktiviti beraya ni takde masuk senarai dah termasuk la aku! Entah la liat pulak aku nak menamatkan cuti bermood raya ni...


Takpe la, esok kita cuba lagi mencari tudung baru...

2 comments:

zurairi said...

jimat2 skit... kata dah kering... sekian...

aieda said...

baiklah, tp saya ada bubu bank.... sekian... :p