Tudung Tudung

Remember I told you that day on weekend, hajat nak beli tudung tak kesampaian bila semua kedai masih tutup beraya...



Today, berjaya! Hehehe hasil shopping petang tadi... Sangat berpuas hati walaupun rasa belum cukup lagi bila tengok banyak yang cantik dan bergemerlapan hehehe... Okeh cukup untuk hari ni, nanti beli lagi hehehe... Tudung yang orange tu asalnya kosong aje awning dia... Tapi aku suruh dia letak beads sikit depan... Beads yang sebutir berharga RM0.50, RM1.00 dan RM1.50 paling mahal... Amik yang 50 sen sudah la kan... Just taknak nampak kosong sangat, I don't like all those yang ada heavy beading dah macam tudung orang planet aku tengok hehehe... Nak beli lagi nanti...

0 comments: