Hitam Putih Kehidupan


Hahaha jeng jeng jeng mempersembahkan........baju baru saya yang berwarna hitam dan putih kehidupan... Beli dan pakai esoknya jugak hahaha sebab nak bergambar hari raya for jabatan... Oh how sweet bila semua tadi wear black and white... Jalan ramai-ramai aku tengok dah macam tahik cicak aje hahahaha... Takpun ada rupa nak perform lagu Black & White, MJ... Ada yang macam peguam, ada yang rupa lebai hikhikhik... Hari ni sangat best posing ala-ala model takde sijil, iye la masing-masing ada bakat jadi model tapi tak cukup tinggi hahahaha (yang cakap tu pun ketinggian diragukan!)... Hahahaha yang paling aku nak berguling tadi lepas tengok video yang kami rakam wishing selamat hari raya tuu... MasyaAllah, macam-macam aksi hancur semuanya... Sorang macam ni, sorang macam tu... Dah macam wish raya dari perantauan pun ada..! Belasah la kan, asal kami bahagia... (Nota: gambar korang pergi tengok dekat facebook laa haha)

Oopss before I forget, isu baju ini mendatangkan perbincangan serius di antara saya dan dia... Kata dia, dah kawin nanti sorryyyy nak pakai baju yang transparent gituuuu...! Okeh, menurut perintah (read: sian saya)

0 comments: