Hantaran Buku


Sangat suka bila aku cakap kat dia, one of my hantaran nanti aku nak buku... Okeh dia langsung tak pelik yer because he knows my passion hehe... Mula-mula aku rasa macam pelik kan ada ke dibuat orang? Tapi aku rasa tak salah dan ikut suka hati laa kan.... Hehe nak meyakinkan aku tak jadi antara orang yang pelik berhantaran kan buku, saja la google dan jumpa kat blog sini tadi... So logic la, pernah aje orang buat... Kalau boleh saya takmo la sebuah aje kan, hehehe biarlah banyak sikit sekian terima kasih...

2 comments:

zurairi said...

3 cukup?

aieda said...

cukup kot hehehe... :)