Wednesday, January 19, 2011

Jom Ada Berani??

Posted by nurulaieda at Wednesday, January 19, 2011

Khurafat.

Best ke eh movie ni..?? Ramai cakap scary habis, sapa tak berani jangan tengok...Oh macam biasa korang cakap la takut macam mana pun, kalau dah namanya aku... Aku nak tengok jugak! Bilanya nak pegi tengok cerita ni? Aku ada 2 sebab kenapa....



  1. Tak ada siapa nak bawak! Yer la semua orang busy... Aku punya nak tengok ni sampai rasa nak pergi sendiri aje, tapi malas pulak....
  2. Semua orang di sekeliling aku adalah orang yang sangat penakut! Dengan kata lain kawan-kawan pun aku tak buleh ajak hmmmm...

Eh satu tips eh, kalau lepas tengok cerita seram kan boleh tak jangan pikir sampai ke luar movie adoiii laaa...

2 comments on "Jom Ada Berani??"

iza_hafizah on 19 January 2011 at 12:40 said...

SAPA kata kawan ko semua penakut???/ heheheh

aieda on 19 January 2011 at 13:19 said...

haahahaaa maknanya adakah ko tergolong dalam mereka2 yg BERANI???

 

everyone deserves a second chance Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting