Panas La Macam Ni!


Kenapa kenapa kenapa?

Kipas saya ni dah tak function lagi, gila baru lagi pasang tu tak sampai sebulan. Semalam balik switch on langsung senyap! Ini buat hangin ni walaupun tak ada angin... Yang aku boleh buat hanya main-main suis tu. Tengok kat main switch tu tak ada pulak yang jatuh! Siap panjat sofa lepas tu tolong pusingkan bilah kipas tu mana la tau dia pengsan ke!



Panas panas panas laaaa!! I need a wireman! Tolonglah betulkan kipas saya ni.

1 comments:

win@momyShaneQeisha said...

huhuhu..kena call wireman tu.tak tahan tu tak ada kipas.mesti kepanasan.sbr ya aida..