Aduhai Mata!

Since last week I had a difficulty to sleep!! Selalu tak macam ni, asalkan letak kepala atas bantal aje terus pengsan. Ini tidak, puas pusing sana sini mata dok terkebil-kebil jugak. Haaaaa inilah penangan bila dengar cerita orang. Oh aku bab hantu serious boleh tidur lagi, tak effect sangat sebab aku tau no harm la eceeeh berlagak.
Ini ada cerita pasal kes pecah rumah. Haaa kau mahu tak kecut perut?! Mula aku sensitif pada bunyi even cicak main kejar-kejar... Terseksa tau! Normal la kan aku rasa camtu, dah dengar pencuri tu masuk masa orang ada kat rumah siap ada pisau rambo lagi haaa habis takkan dia nak bawak pisau mainan! Padahal ganas dari tu ada. Kadang aku ni nak takut pun tak agak-agak hehee...
Akibatnya di waktu pagi mula kepala tingtong, mata pun tak berapa ikhlas nak bukak! Okay ada orang suggest minum susu supaya senang tidur. Haih kan dah kata aku memang kuat tidur itu takde la masalah, ni macam mana nak hilangkan rasa takut-takut ngalahkan yang rumah kau tu besar sangat banyak hareeeeeetaaa sangat yang perampok tu nak check in!! Haaaa cerrr citer, ceerrr citerr...

4 comments:

mytafa said...

letak anjing 2 ekor dpn pagar/pintu umah, setel...

aieda said...

alamak anjing pun i fobia jugak hahaha! letak hamster bleh?

mytafa said...

tak boleh, nt kena pijak penyamun

aieda said...

hahaha letak tikus la cmtu... mesti diorang mencecet lari!