Oh Shining!

Finally baby maroon dah bersih. Round jugak la cari car wash yang ada. Car wash saya biasa pegi tu tutup pulak..

Kereta kalau kotor dan melekit rasa nak bawak pun eyeeksss low self confident hihihi.. In fact a lady driver kalau kereta kotor it's like a mirror to show what type you are hehe...:p

Elok aje dah nak sampai rumah, hujan mula nak turun. Yang part ni dengan saya sekali rasa nak turun hujan air mata rasa macam frust pulak. Dan dengan segera speeding nak cepat sampai rumah dan bagi kereta berteduh hahaha abah selalu marah saya part ni...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: