Congrats!

First of all i would like to congratulate adik-adik who pass their SPM with flying colors. Hehe student zaman sekarang semua bijak-bijak makan hape ntah...

Just can't forget during my time sitting for the exam. Rezeki masing-masing kan, masa tu jugaklah saya kena chicken pox! I still remember, that was exactly day 3 of the exam baru paper English masa tu. I got very high fever and the doctor asked me to be warded! Gila! Meraung masa tu sebab bayangkan tak dapat exam. All over the body dah keluar pokedot!

Terpaksa la kuarantin dari kawan-kawan semua. Rasanya masa ni saya nak meniru pun takpe, sebab yang jaga saya masa tu pun tak berani dok dekat takut jangkit hahaha. Nasib tak baik, paper phsyics saya tak dapat amik sebab terlantar kat rumah.

So that's my unforgettable moment.. Sikit je lagi kalau tak mungkin sekarang saya dah jadi doktor hahaha. My result? You won't believe it hahaha! If not, i can't be what i am today...

0 comments: