Back To Purple!

Presenting my new tudung hehe...

Dari depan nampak cam tudung biasa, actually ada dua ketul bunga besar kat belakang tu hihi...:p Takkan nak snap pic dari belakang kan haha.

Bought this tudung just for attending a wedding with purple theme color. So haruslah kan sama-sama menjayakan warna tema kesukaan akak nii.

Hari tu ingat for my own theme color nak pilih gold other than purple plus white in mind. Now i think i'm back to purple... So how? Okay ke purple tudung tu jadi my theme color? Hahaha pening wedding planner saya...:p

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

so cute lah aida with tudung purple tu..kak like purple also..

aieda said...

Hehe tenkiu kak win.. Purple nice kan. Confirm la pilih purple camni...