Stress Week

Huawaaa baru tersedar. Sampai dari office tadi terus tertidur masyaAllah penatnya minggu ni... Saya nampak rumah dengan bantal aje. Dah jadi tak betul dah pattern tidur saya, balik keje je terus tergolek kejap aje dah pengsan.

This week i'm so stressed up dengan macam-macam benda. I got only until this Monday. Then i'm out of KL almost a week. Ini lagi laa saya rasa bercinta sangat nak pegi. Nak pegi sana untuk bekerja tak kisah, cuma rasa sangat la lama. Lain la pegi bercuti lalalala! Risau jugak tinggal rumah lama-lama ni (read: kena tinggalkan bantal mushuk!) hahaha...

So this weekend haruslah pegi menghibur hati kot sambil men'shopping' untuk mengubat hati yang duka penat dan lara. Encik fiance, sila bawa saya berjalan-jalan eh hehe.. Okaylah, nak sambung tidur balik. Tomorrow is another tiring day hmmm.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: