Berbaloi-baloi!

Hari ni hari pengsan saya. Hehe kan semalam dah buat kerja gila, hari ni macam dapat ubat tidur pulak, bangun tidur bangun tidur!

Haaa korang kalau guna celcom, sekarang kan boleh redeem token until end of this month. Encey fiance mahu redeem handphone for that token jadi pegi centre yang kat shah alam ni diorang kata dah abis, the whole KL dah abis stock!! Okay tengok muka dia dah kelat saya called dealer lain. Seremban out, yang KL saya call memang betul out! Sekali kat Ipoh ada itupun 5 bijik aje lagi. So meredah ke sana hanya kerana nak redeem that handphone 2 bijik dengan penjimatan yang memang berbaloi-baloi... Hahahaa shoot to Ipoh then terus balik KL... Semalam nak tengok Merong Mahawangsa pun tak sempat.

Hehe tapi takpe, saya puas hati dan happy sebab dah sampai KL tu dia dah tunaikan promise for my new handphone, Torch Torch in the house hehe...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: