Fly Fly The Money

Finally waiting for the car to be ready. Dapat jugak bawak service, kalau tak saya rasa tak selamat *speeding like hell ko tak takut pulak kan* hahaha...

Penyakit menunggu kereta siap adalah mengantuk dan rasa nak terbongkang kat sini jugak sejuk ada aircond. Mata ni kalau tak suruh sabar confirm dah saya posing sleeping beauty kat sini. Novel Jodi Picoult saya bawak ni dah selamat dikhatamkan wat speed reading aje. Kalau siap awal nak bawak baby maroon mandi cian dia dah lama saya abaikan kotor dah dia...

Eh ada cubaan lagi offer saya tukar hp. Confused lagi, i love all about BlackBerry, rasa sayang kalau tukar selain dari ni. So far it's the best yang saya pernah guna... HTC is okayyy but i'm very slow when using the touch screen tapi..... Macam mana ni eh?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

sillyloo said...

iphone is the best

win@momyShaneQeisha said...

mmg ramai yang berkenan dgn blackberry, bnyk kelebihan. Saya suka nokia dari dulu2 lagi...:)

aieda said...

korpo : no no noooo!hehehe..

kak win : hehe dulu saya pun suka nokia. tp lepas pakai BB dh jatuh chentaaaa lak hehe..