Cepat Bayar Saman!

I got an external hard disk from him... Noted that, inside is 127 downloaded movie yippieee! Dah la dapat external free lepas tu ada movieessss...:p

Malam tadi walaupun panas nasib baik boleh tidur pengsan lagi tuu! Packing barang sekejap aje, campak semua masuk beg hihihi. Pagi ni saya tak drive kereta ke ofis, tumpang jiran sebelah hehe petang ni dah off to Johor. Nasib tak lama, rindu kat rumah *laaaa sangat* hihi.

Eh korang dah bayar saman?? Haa blacklist kang... Saya masih suci tanpa saman *berlagak sambil tenyeh hidung* hahaha....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: