Dapur Tak Berasap Bila Tokey Sakit

Setelah hampir 2 minggu aku tak bukak FB aku, dengan kata lain aku tak jenguk dapur aku di Cafeworld maka business aku tu mengalami kerugian besar bilamana abis berkulat makanan-makanan yang dimasak... Bengangnye bile tengok macam tu.. Baru 2 minggu tokey dia sakit tak bangun, hehe dah rugi bisnes dah... After this aku nak lantik la sape2 untuk menjenguk Cafe atau Farm aku bila aku tak dapat nak online.. Hahaha tapi siapakah yg sanggup?? Aku takut lagi lingkup dibuatnye suh orang lain handle bisnes aku yg ada tu.. Adeh agak2 la, berangan lebih... Baru main macam tu dah serius semacam, belum ada bisnes sendiri betul2 lagi.. Agaknya kalo dah kawin, mau laki aku sabotaj game aku dalam ni pasal dok melekat jer depan ni.. Hahaha agak2 la berani wat camtu, aku bakar kereta dia... Ngeh ngeh..

Dan setelah aku kembali melekat depan deary laptop ni, maka aku dah kembali aktif menguruskan cafe aku ni dengan jayanya.. Aku dah masak balik semua menu-menu idaman hati customer.. Chewaah!! Maka sementara nak tunggu masak sampai 1 hari ni, maka customer yang masuk cafe aku sila makan angin dlu la yer.. Hehehe... Cafe aku ni kecik je kan.. Bukan taknak expand tapi aku suka suasana yg kecik dan comel gitu!! Macam aku!! Haha perasan!! Huuh yang penting aku nak kejar level ni dgn someone.. Setakat ni aku dah ketinggalan.. Tak boleh jadi
ni!!

0 comments: