Owh Inikah Balasan?

Owh katil yg terpaksa ku lupakan pagi ni!!



Owh gudmorning!! Awal bangun nampak... Nak tau knp? Here we goes..

The conversation between my lil bro and me sewaktu dia sedang breakfast sebelum pegi sekolah pagi ini.. Aku pulak baru lepas solat Subuh n sedang memasang niat untuk sambung tido balik..


Aku : Eh baby (aku masih pgil dia baby walo dh darjah 5!), kamu taknak sambung tido ke??

Baby : Nak, tapi kita sekolah la.. Kamu jangan laaaaa!!

Aku : Oh bestnye tido, gelap lagi ni sejuk pulak tu...

Baby : (Diam sambil pandang aku macam nak lemparkan pinggan dia)

Mak : Haiih nape bising-bising pepagi ni??

Aku : Takde apa, saja ajak dia tido balik..

Mak : Haaa elok, jd firestone!!

Aku : Hehehehehe... (sambil masuk bilik menarik selimut)...


Haaaaa sudahnye tadi aku tak boleh pulak nak sambung tido... Terpejam-pejam aku tapi mata aku sudah segar... Macam hampeh!! Haiiih takkan balasan kot aku menyakat pagi-pagi tadi?!! Demmm it!!

p/s: Alamak, nampak plak Spongebob tersentil kat situ.. Ngeh ngeh..

0 comments: