Pagi Yang Indah, Kini Sudah Terang

Selamat pagi!! Pagi ni bangun melompat-lompat lagi hati sebab sbb tgok jam dah kul 9.. Eh eh, aku cuti lagi (M.C okeh).. Kalau la hari-hari macam ni alangkah bahagianya rasa hati... "Dey thamby kalau nak hari-hari melingkar macam ni, g cari laki millionaire, so ko tak payah keje.. Hari-hari ko leh wat aksi akrobatik atas katil" hati baik aku berkata-kata... Cettt! Tak hingin aku, aku nak yang sederhana ajer, takde serabut kepala lutut.. Ngeh ngeh... Sebelum apa-apa aku nak cakap aku bukan malas bangun lambat okeh... Aku tak fully recover lagi setakat hari ni pun, isssh badan still ada rashes lagi dan gatal pulak tu... Hmmmm cepatla sembuh...

Pagi ni aku breakfast bihun sup... Yummy yummy.. Dah mula dah aku cite pasal makan.. Not really excited to story u olls pasal makan, tapi dah melepu macam ni tu je la keje aku... sedap hingga menitis air mata... Ngeh ngeh..

Dapat plak makan dengan air kopi yang aku panaskan balik..:) Hmm amacam? Tingin tak??

Hmm nak ke aku bg resipi wat bihun sup ni?? Tak payah le kot.. My lil bro yang darjah 5 pun reti buat.. Apa susah, first thing korang buat la sup dulu, tak kesah le sup ayam ke, sup daging ke.. Pastu celur la bihun tu.. Pastu mix together n makannnn!! Sekian...

0 comments: