Ways to Live Forever

It is the story of Sam. He is a boy who likes facts. He's also interested in UFOs and ghosts - and death. He has terminal leukaemia, and is going to die. And dying is a fact of life. The no-nonsense questions that he asks about death demistify the taboos, and make this funny, sad, honest, tender book a life-enhancing experience.

Aku nak sangat baca buku ni.. But the problem is that almost semua MPH/Popular or mana-mana bookstore yang aku masuk buku ni sold out.. Dan aku sangat frust.. Tiap kali g MPH aku akan carik buku ni tapi takde.. Aduiii bila nak dapat baca, dapat pinjam baca pun jadik la... Mesti korang kata aku macam budak-budak nak baca teenage novel ni.. Tapi aku jenis baca semua jenis bahan bacaan tak kesah la genre nye.. Owh Bubu pun kalau g MPH ke mana-mana bookstore sekarang dah ikut macam aku, dok tanyakan buku ini tapi hampa kan Bubu kan?? Hmmm....

0 comments: