New Hair Cut Style

Hmm rasa macam dah boring dengan hair cut sekarang ni.. I'm thinking of getting a new hair cut style.. Tapi takde idea la.. Any idea u olls?? Cari punya cari tadi jumpa la a few idea for my new hair cut.. Amacam, cantik tak??


Macam lebey kurang sama jer kan hair cut diorang ni.. But hati aku berkenan kat yang last skali tu.. Ok tak?? Yg no. 3 tu pun ok gaks.. Ishh camne nak decide ni.. But rasanya more to the last one... Hmm tak sabarnye nak trasnform.. Ngeh ngeh.. Rambut aku skrg dah agak panjang jugak lepas bahu.. Rasa macam rimas la plak.. So kita kasi pendek sikit ek.. Slalu aku layered kan ajer.. Takpe la, nanti kalau dah jadik aku hapdet lagi kat sini ek.. Macam la ada orang nak tengok ye tak..

Yeahaaa yabedabeduu....

0 comments: