My new spec

Huhuu i'm getting better today... after 3 days discharge from the hospital bcoz of denggi... tp still my body not feeling so well and tanda2 denggi tu still ada.. hahaa wat to do, accept the fact la yg nyamuk gilos tu memilih aku untuk digeget... after all, mmg demam ni sangat menyakitkan as my body jugak jenis yg tak berapa nak kuat untuk terima penyakit2 ni... adakah aku lembik?? eeehh tolong skit! hehehe ye kot... abah cakap cmtu... org lain bleh je bangun, aku dlm hospital mmg flat abis... ni pun hari2 mak urut2 badan, sengal semacam jer... hehehe ngade jer lebih... but still blood test ari tu show that my liver is not in a good condition... again, what to do... just accept the fact laa.. as my doc said "u're expensive girl.. sometimes make me pening".. hampeh statement dia, kalau dia rasa aku expensive then i'm the one who should pening coz aku yg kuar duit...

Petang ni wat spec baru... spec lama tu dh tak santik la.. lgpun dh lama, rs macam power astigmatism aku pun dh bertambah... mmg pun! wah, spec pun CR... mmg buang duit, tp ape salahnye... wah tak sabar nk tgu siap selasa ni!! hrmm bukan tknak pakai lense tp dgn masa aku yg tk menentu nak bukak lupakan la... ckup la skali experience aku bila lense takleh nk bukak sbb dh dok dlm mata lebih 10 jam... plus aku ni pelupa! bukan sbb tua tp sebab mmg dh jenis pelupa...

Hari ni penuh dgn excitement... kenapa?? rahsia....

0 comments: