Bored To Death!

Doin something to my hair today... What did I do?? Hehehe keep that for me only... Sorry no pics of that! Kalau rasa nak kena teghajang dengan itu bodyguard saya silakan la aku letak sini wahaha... Aktiviti boring itu la jadinya kan, sampai terlelap untuk kali ke berapa ntah hari ni... End up I can't sleep until now...



Dah hampir every week aku balik, minggu tak balik ni rasa macam nak gila pulak takde aktiviti best... Orang itu asik keje aje kan... Kalau tak disebabkan Sabtu kena buat class pun aku tak bley balik, roadtax dah meninggal dunia hehehe... Aktiviti yang mampu aku buat pesbuking, blogging, tidur, makan, minum bla bla bla...


Malam tengok cite Bisikan Arwah... Aiyooo berapa kali iklan daaa... Aku rasa cite main sejam, setengah jam lagi reserve for iklan! Hari ni tak sabar rasa nak tau apa jadi sebenarnya! Tapi yang bengang mak tiri si Mira ni taknak reveal what happened masa lepas, macam bengang okeh! Tak sabar aku nak tunggu tadi masa dia tengah flash back tapi at last bersambung...!! Cehh macam bangang, nak kena tunggu next week... Okeh nak tidur, kalau radio (mesti ada yg majuk lg ni!) itu tahu saya tak tidur lagi abis la saya kena bebelan panjang lalalala...


0 comments: