I'm Still Proud Of You


Holland 0, Spain 1

Walaupun keputusan pagi tadi mengecewakan, but I'm still proud of my team... Hari ni aku berkabung, demi menunjukkan tanda kecewa huhuhu... Aku tak tengok pun game tadi disebabkan malas nak dengar radio berbunyik suruh tidur kan, jadinya tidur aku sendiri tak lena sangat dok teringat eh dah pukul berapa ni, dah abis ke belum... Ceeh terseksa okeh! Tidur pun baju oren tau... Muka celoreng-celoreng oren hahaaha tipu la tuu... Patut la aku tak mimpi jerit "gooooaaaallll".... Rupanya memang team gua takde goal pun huhu kecewa-kecewa...


Hari ni aku perlu berhati-hati, kuat dan cekalkan hati... Aku tau ramai yang akan mempersendakan team aku dan sekaligus menggelakkan aku dengan tanpa belas kasihan okeh...

2 comments:

zurairi said...

yela... radio...

aieda said...

hehe radio special la... jgn mare, sape mare kena belanja lalala...