Who Are You Ek?



"salam...ape kbr? lama x dengar berita....i jarang2 buka fb... email i di ........."



Halloo aku dah la pening-pening lalat hari ni... Tiba-tiba bukak FB dapat message ni... Sapo dio ni?? Sejak bila aku berutus-utus kabo dengan dia ni... Nak reply sebijik message dalam ni pun mau makan bulan... Dan kalau betul pun, confirm aku ingat... Ni dan dan tanya aku macam dah lama kenal or dah lama keep in touch dengan aku dalam FB! Wahaha bukanlah isu besar, tapi gua rasa terganggu la jugak sebab bukan my type la main message dalam FB ni kalau baru nak kenal... Kawan-kawan mungkin, tu pun sampai ada yang merajuk dengan aku sebab tak reply... Wahahaha kadang dah berabad baru aku perasan yang aku tak reply lagi message diorang... So pada yang tiba-tiba tegur aku macam ni, lagi la aku confused jap okeh!

0 comments: