Take 5!

Yeaa take 5...


Tapi kalau kumpul balik dah berapa banyak take dah ni... Yet aku still tak abis khatam nota lagi... What to do, tak boleh nak bagi full concentration... Banyak benda aku pikir ni, sambil layan mata yang dah kuyu macam mata garfield...
Asal take je makan, asal take je ko mentekedarah pepekdahnya wehhhhh!!

Esok exam PTK lagi, for paper Khusus... Supposed to be senang because we are going to answer the question that are related to our job scope... I said it was supposed to be senang kan?? But it is not kalau tak baca jugak... Mana tak, kalau tanya pasal job scope kita sendiri well petik jari la jawab tapi bab soalan-soalan yang interrelated but not so related (hahaha!) kena ada jugak point nya kan...



Take 5 yang keberapa kali ntah ni... Ya Allah, mengantuknya aku...

Hehehe kalau la ada orang kat sebelah boleh tolong lempangkan aku kan best!

2 comments:

zurairi said...

biar saya jadi tukang lempang...
hehe...

aieda said...

time kasih yer... bab2 nak mendera ke, melebamkan ke bg kat dia... lgpun tukang lempang tu mmg u sorang je boleh okeh hehe...