Syndrome Pengsan Sebelum Berjuang


Aku mengalami syndrome pengsan sebelum berjuang... Macam mana la nak lulus exam PTK dengan cemerlang... Baru satu page (eh tipu la, baru 2 paragraph) nota aku baca, aku dah tidur nyenyak dengan jayanya... Nota mak aiii tebal, tinggal 2 hari je lagi peluang untuk aku usaha membaca bersungguh tapi kalau gini la rupanya mungkin aku adalah calon yang siang-siang dah tau akan repeat paper beb... Semalam siyes kejap je aku pegang nota, pastu aku tarik encik teddy si ikan paus tu ajak tido wahahaha... Pagi sedar terasa penyesalan sebab tak study hehehe tapi nak buat cemana kalau dah ada syndrome ni memang surrender aku!



So korang doakan la aku lulus dengan cemerlang 4-4 ek... Aku macam rasa takde harapan... Kalau dapat pun aku rasa examinor tu salah baca... Agak-agak kat kertas jawapan aku buleh tak aku nak merayu markah kesian wahahaha dah bangang tu malas la pulak kan... So nasib lu la kalau failed pun lalalala...

0 comments: