Please, please and please


Please, bagi la saya tengok final World Cup kali ni... Saya janji tidur awal dan malam tu bangun untuk tengok this match... Please please, jangan la suruh saya tidur... Please please... Cehhh ada ke patut kena merayu gini...


Huwaaa memang la sangat tak adil untuk aku... Dia tengok takpe, abis tu aku ni tak boleh... Sama-sama kerja kan esoknya jadi fair la... Suka menganggap aku ni lemah, lembik dan seangkatan dengannya... Banyak kali dah buat permohonan ni tapi jawapannya tetap sama - "tidur aje laa..." Memang menyampah aku tau!! Aku ni tak buleh nak tipu pulak, kalau aku tipu aku pelik camne dia bleh dapat tau... So aku menyampah ni, menyampah okeh!
Takpe, ada ubi ada batas... Ada hari I balas huuuuuh...

1 comments:

sillyloo said...

ok kak aida jom kter gi tgk mlm nie kat i city :p