Stress Datang Lagi!!

Stress!

My bloody blood go upstairs! Blood pressure going up to the sky!!



Settle dah PTK 1 for generic question! Settle memang settle, tapi otak aku belum mampu meng'nyah' kan soalan-soalan yang gila fantastic tu... Okeh honestly you can say it is quit easy la, but then bagi orang yang tak baca abis macam ahkak ni dik, confirm la aku rasa macam eh bangang punya senang soalan, tapi bangang lagi ahkak menjawabnya!!


Owh aku memang tibai menggoreng macam goreng ayam... Crispy and yummy gitu! Tak tau la pada orang akan semak paper aku tu kan!! Adakah dia akan mencampakkan kertas aku ke dalam tong sampah atau dia bagi tanda betul besar-besar sebab aku jawab with flying colors...

Pangggggggg!!!


Okeh aku dah sedar diri... Jangan harap okeh... Samada dia campakkan atau dia lembut hati dan teresak-esak baca script jawapan aku... Have fun marking my paper okeh hahahaha... Dah la dengan sejuk nya yang amat dalam dewan tu! Aku tengok jugak kiri kanan, ada gak yang tak senang duduk, ada yang asik keluar gi toilet (musykil okeh!) hahahaha...


Apapun aku tak lah harap aku dapat cemerlang untuk paper tu... Dapat lulus 3 pun dah seribu rahmat untuk budak bangau pemalas ni! Wahahaha nasib la...



0 comments: