The Memorable Moments



No update from me for sometime... Reason?? I'm having a workshop at Putrajaya for 3 days from 27-29 July 2010... Waaah sampai tak hengat donia pegi workshop ni... Reason jugak, balik tu awal je aku dah pengsan... Macam la suruh buat keje beratkan, tapi biasa la keje guna otak lagi penat tau... Dan tersangat la excited sebab masa workshop ni jumpa a few ex-classmate masa degree dulu... Teruja nya sampai nak tunggu the next day pun rasa excited!


Held at Perdana Leadership Foundation, Putrajaya...


Workshop on Marketing and Promoting the Library and Information Services

One of urusetia workshop ni is my friend Nisa...



Woo specialnya workshop ni, ada cruise tasik at the end of the program...
Pic above, my ex-classmate for IS223..
So happy to see them and we enjoyed...


With my laling Fizah, hehehe 'geng-geng liar' dulu hahaha...
Aku rasa ni adalah workshop paling best pernah aku pegi dalam abad hidup aku hehehe...

0 comments: