Sweet Dreams


Hehehe new set of bedsheet and comforter... No plan at all pun nak beli, tapi masa lalu kat depan Parkson hari tu ada sales... Yang ni 70% sales, gila ke hape taknak beli hehehe... Nampak sweet gitu! Walaupun kaki aku sakit jalan senget tapi ku gagahkan jugak nak patah balik ke Parkson ni untuk beli hihihi... Okeh, sekejap je kemas gini lepas aku tido maka semua yang atas tu berjemaah terjun ke bawah!

Love it...

2 comments:

Kancilbiru said...

ha ah...cantikla walaupun nampak sipi..hehe..plan nak beli comforter juga tpi tak dak pakson kat sini...guano?

aieda said...

kancilbiru
hehe saya pegi kat parkson alamanda sana... cepat2 sementara stok masih ada... x jauh pun hehehe...