Happy Monthly Anniversary!


Happy monthly anniversary to me and my laling... We celebrate it every month, first day of the month... Celebrate tak bermaksud kena keluar kan, dah jauh... Yang paling penting ingat dan wish it, dah cukup... Hehe senangkan nak ingat tarikh? Kadang tu ada jugak lupa, bukan apa.... sebab kadang silap bulan yang takde 31hb dikira ada hehehe... Pada aku untuk mempertahankan hubungan selama ni adalah satu cabaran yang perlu ditempuh oleh kami berdua hehe walaupun kadang banyak bercakar, bertumbuk dari berbaik... Tapi aku anggap itu biasa pada semua orang kan...

Sebut pasal tarikh yang mudah nak ingat ni, dulu aku cakap kat dia tarikh tawen nanti biarlah amik tarikh birthday aku, senang la kan... Tapi itu olang aaa manyak degil looo, dia kata talak adil... Hehehe soooo tak payah la ikut tarikh birthday masing-masing... Biar nanti kita lontar dart aje kat calendar... Boleh?

0 comments: