Yiyi Jr Coming Soon!


Yiyi Jr. coming soon! Menggantikan arwah Yiyi buntat aku tu dulu hehehe... Since dia mati aku jadi macam trauma dan stop sekejap dari bela gold fish ni... Mana tak, bayangkan aku start bela dia dulu dari sehalus-halus ikan sampai la perut dah besar bola golf... Mr Bubu cakap dia mati sebab aku terlebih bagi dia makan, kesian tak bertempat! Asal lalu depan akuarium aku tuangkan makanan dia, yang dia pulak selagi aku tuang selagi tu la dia melantak macam tuan dia hahahaha! So salah aku ke? Now I feel like having a gold fish semula, tunggu dah settle rumah maka tersergam indah la sebuah akuarium besar pembelian Mr Bubu... Abang, boleh ek akuarium satu please? Nak jugaaaakkkkk! Sekian...

0 comments: