Thank You, Thank You Laling!


Hehehe saya sangat happy malam ini, sebab ada orang sudi menemankan saya ke sesuatu tempat untuk urusan yang penting dan juga makan angin mode... Macam tak sangka he would say yes as simple as that! Maka hari ni saya menyengih dan terkinja-kinja sepanjang malam... Sampai dia cakap 'sayang jangan la macam ni, risau abg tengok!' hahahaha... Hehehe tak kira la, sangat happy jugak! Bukan senang tu, dengan jadual kerja dia yang mengalahkan menteri tu memang tak dijangka la dia approve permintaan aku dengan sekali nafas aje hahahaha... Esok jugak saya book flight ticket! Yihaaaayabedaaaabeduuuuu! Nanti kita boleh makan nasi kerabu ayam bakar, eceeeeh promote awal-awal!

Hehe again, wanna say thank you dear... You made my day!

0 comments: