Ulcer!


Ulcer menyerang lagi... Rasanya baru lagi aku kena! Kali ni memang kritikal sikit, menyebabkan dah dua malam aku demam... Memang confirm disebabkan tak tertahan sakit dan pedihnya ulcer ni... Ingat tak gigi aku yang sakit tu, ulcer yang super jahat ni elok bertapak kat area gusi gigi tu... Bukan satu, tapi tiga fuuuuuhhh! Pipi rasa bengkak sebelah, nak gelak sakit nak senyum sakit... Cakap nganga luas sikit sakit!

Tak nampak tanda-tanda nak surut pun, lagi besar ada laa... Bila gigi ngut ngut sakit, ulcer ni sama join menyanyi! Makkk aiiii kalau tak mengenang dah beso, mau nak meraung rasanya!

Kaki sakit, gigi sakit, ulcer lagi...

0 comments: